Selena Gomez nu-și ascunde colăceii. Cum s-a filmat vedeta în costum de baie


Selena Gomez se numără printre celebritățile apreciate nu doar pentru talentul muzical și actoricesc, cât și pentru principiile pe care le promovează în rândul fanilor, în special body positivity. Din acest motiv, nu se teme să-și arate corpul așa cum este, cu colăcei sau kilograme în plus.


Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, este foarte activă pe TikTok, unde postează o serie de video-uri amuzante, de beauty sau cu mesaje importante pentru fanii ei. Acesta este și cazul celui mai recent clip, în care apare pe șezlong, îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o piesă, într-o poziție deloc avantajoasă, în care i se văd colăceii, dar și vergeturile. 

 
Cu ajutorul unui sunet prestabilit pe aplicația video, Selena Gomez le transmite fanilor că abdomenul plat nu reprezintă un standard  de frumusețe real, că este absolut normal să ai colăcei sau mai multă grăsime în acea zonă și că este în vogă să-ți accepți corpul așa cum este.
Deși clipul are doar câteva secunde, a strâns rapid peste 2 milioane de like-uri și comentarii din partea urmăritorilor ei care i-au mulțumit pentru mesajul de încurajare, ce i-a făcut să se simtă mai bine în pielea lor.
 

"Ea este motivul pentru care mă simt bine în pielea mea", "Ești cel mai bun model de urmat", "Nu-ți imaginezi cât de mult ne ajută un astfel de video pe noi, fetele tinere".

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak
Selena Gomez pare să trecă printr-o perioadă bună a vieții sale după ce, în ultimii ani, s-a confruntat cu mai multe obstacole. Aceasta a avut mari probleme de sănătate, cauzate de boala autoimună de care suferă – lupus și a declarat că s-a simțit abuzata emoțional de fostul iubit, Justin Bieber, dar acum pare că a lăsat tot ce e rău în urmă.
 
Sursă foto: Getty Images
 
  • Selena Gomez nu-și ascunde colăceii. Cum s-a filmat vedeta în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies