Taylor Swift are camere video care o urmăresc la orice eveniment public. De ce se întâmplă asta


Vedeta cu cele mai mari încasări din 2019, Taylor Swift, are camere video în dreptul posteriorului în orice moment când participă la evenimente publice. Artista e dezvăluit într-un interviu de ce a apelat la această măsură extremă.


Fiecare mișcare petrecută în jurul lui Taylor Swift este monitorizată în permanență de câțiva oameni de securitate angajați de cântăreață. Camere video amplasate în zonele publice sau la evenimentele la care participă îi monitorizează, cu precădere, corpul de la talie în jos.

Într-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, Taylor Swift a dezvăluit că a luat această decizie pentru a se proteja de bărbații care vor să o pipăie și de eventualele agresiuni sexuale.

„Dacă acest lucru se va întâmpla din nou, vom putea dovedi cu imagini video captate din fiecare unghi”, a spus Taylor Swift pentru publicația britanică.

Artista a fost agresată sexual în 2013 de un DJ în timpul unei ședințe foto care a avut loc în Colorado. Taylor Swift l-a dat în judecată pe David Muller și i-a cerut despăgubiri morale din 1 dolar. Procesul a fost finalizat în august 2017.

Taylor Swift a fost nevoită să spună în instanță cum a fost agresată sexual de respectivul DJ. Conform mărturiei sale, David Muller i-a ridicat fusta și i-a pipăit fundul, de față cu mai multe persoane. 

Taylor Swift a avut câștig de cauză în instanță cu doar două luni înainte de izbucnirea mișcării globale #MeToo. Zeci de femei au prins curaj și au dezvăluit cum au fost agresate sexuale de bărbați. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Totul a pornit de la celebrul scandal în care a fost implicat fostul producător de film Harvey Weinstein. Acesta a fost arestat pentru viol, abuz sexual și hărțuire sexuală în mai 2018, după ce 12 femei au depus plângere pe numele lui.

În septembrie 2017, soția lui, creatoarea de modă Georgina Chapman, a intentat divorț din cauza acuzațiilor aduse lui Weinstein.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Ce i-a cerut Margot Robbie lui Quentin Tarantino

  • Taylor Swift are camere video care o urmăresc la orice eveniment public. De ce se întâmplă asta

related posts

Modifică setările cookies