Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Fanii cred că au găsit motivul separării


Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație, dezvăluie CNN, potrivit unei surse apropiate cuplului.


"Taylor și Joe s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Pur și simplu s-au îndepărtat și intenționează să rămână prieteni", a declarat sursa respectiva.

Cei doi formau un cuplu din anul 2026, iar cântăreață îi dedicase numeroase piese de dragoste, motiv pentru care fanii credeau că Joe este bărbatul cu care artista vă ajunge la altar. 

Ba mai mult, în luna ianuarie, Taylor Swift a dezvăluit pe pagina să de Instagram faptul că piesa "Lavande Haze", de pe albumul "Midnights", din 2022, este dedicata lui Alwyn, spunând că în dragoste „vei face orice pentru a rămâne acolo și a nu-i lăsă pe oameni să te dea jos de pe acel nor. La fel că în relația mea de șase ani, a trebuit să ne ferim de zvonuri ciudate, de chestii din tabloide. Pur și simplu să le ignorăm. Acest cântec este într-un fel despre actul de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile reale", a adăugat ea.

Deși despărțirea nu a fost confirmată oficial de niciuna dintre părțile implicate, zvonurile separării circulă de mai multă vreme, pe toate rețelele sociale, motiv pentru care fanii s-au străduit să descopere care este motivul. Aceștia au început să analizeze versurile noilor piese a lui Taylor Swift, precum și comportamentul ei din timpul concertelor susținute în turul ei, intitulat "Eras".

Potrivit acestora, artista a adăugat piesa "Champagne Problems" la unul dintre concertele sale, în ultimul moment, și a fost surprinsă cu ochii în lacrimi în timp ce o cânta. Analizând versurile cântecului, fanii au speculat că acestea ascund motivul despărțiții dintre Taylor Swift și Joe Alwyn.

Piesa a fost scrisă de cei doi și vorbește despre doi îndrăgostiți care trăiesc o poveste frumoasă de dragoste  până în momentul în care are loc cererea în căsătorie. Ea refuză, deși el deja își anunțase familia și prietenii să deschidă sticle de șampanie pentru a sărbători.

Sursă foto: Getty
 
Vezi și:

  • Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Fanii cred că au găsit motivul separării

related posts

Modifică setările cookies